Брутално смъкване за Airride-Dodge Charger R/T


8
сеп.
2021

Със сравнително малко на брой тунинг-мерки този Dodge Charger R/T е постигнал максимален ефект. Така потентният V8-седан щ участва в Tuning Trophy Germany.

Не е необходима цялостна преработка, когато човек иска да направи впечатление. Понякога са достатъчни само няколко само малко на брой модификации – като например при този Dodge R/T на Кевин Харашимович. С окачване на Airride и алуминиеви джанти американският седан е приближен максимално близо до асфалта. Така оборудван, произведеният през 2015 г. Charger ще участва на 27-ми септември в шоуто на Сидни Хофман Tuning Trophy Germany.

Макар и модификациите да не изглеждат кой знае колко широкообхватни, работата по тунинга не е била малко. Въздушното окачване на Airlift приближава Charger плътно до асфалта – за да е възможно това задните калници са претърпели преработка. Без тази мярка 21-цоловите джанти Schmidt „Twenty One” нямаше да се поберат. Иначе останалата част от каросерията е в серийно състояние. Останалите модификации на Charger са поръчани от 27-годишния собственик във вътрешното пространство: там освен LED-осветление ни чакат кожени постелки. В багажника пък се простира хромираният резервоар на въздушното окачване.

Харашимович е оставил двигателя без промени. 375 к.с. и 535 Нм на  5,7-литровия V8 мотор обаче би трябвало да са напълно достатъчни. За по-як звук се грижи ауспуховата уредба на Workshop no.5. За в бъдеще притежавателят на американския модел предвижда допълнителни елементи за каросерията и облагородяване на интериора за своя Charger Hellcat.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин