Брутална версия на Mercedes G-клас от Lumma


9
ное.
2020

Ако Lumma CLR G770 не ви е достатъчна, то с CLR G770 R ще се сдобиете с още по-брутален външен вид на своя Mercedes G-клас. Освен това тунинг-компонентите могат да се демонтират!

Lumma-Design разширява своята тунинг-програма за Mercedes G-клас. Най-новият проект е CLR G770  с добавката в името R и прави още една крачка напред по отношение на бруталната визия. По-голя, по-широк, по-брутален – това е мотото на модела. Тунинг-компонентите се предлагат в различни обеми и могат да се поръчват веднага.

С R-пакета G-клас става още по-внушителен. В предната броня има две LED-дневни светлини. Задницата също е оборудвана с нова, огромна броня. Прибавяме допълнителните елементи за вратите и бленда между задните светлини. В по-широките калници са побрани джанти с размер до 24 цола.

Хубавото на тунинг-компонентите е това, че те могат да се демонтират. Материалът, от колкото са направени, е специална пластмаса, като частите се захващат към каросерията с болтови съединения и не трябва да се заваряват. Така, че ако някой ден решите, че вашият CLR G770 R ви се струва прекалено брутален, можете да го върнете в серийния му вид. По желание калниците се предлагат и от прозрачен карбон, но те трябва да бъдат заварени.

Шест ауспухови тръби за AMG G 63

Двата допълнителни пакета Performance+ и Sport+ предлагат още повече. Последният включва капак на резервното колело, нова радиаторна решетка с емблема, бленда за покрива с четири допълнителни фара, както и монументален елемент за предния капак. За подходящия звук на AMG G 63 се грижи ауспухова уредба с клапи, която завършва с по три крайни тръби от всяка страна. Дизеловите двигатели са с по две ауспухови тръби от всяка страна. Според желанието на клиента интериорът може да бъде облагороден с кожена тапицерия, карбон или друг материали. Цените за преработката стартират от около 25 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин