/ Британският луксозен всъдеход Discovery с малък пробег на старо

Британският луксозен всъдеход Discovery с малък пробег на старо

Land Rover Discovery се предлага на съвсем прилични цени на пазара за употребявани автомобили – въпреки малкия си пробег и богатото оборудване

Land Rover стана известен с Defender, но който държи на повече лукс, може да се насочи към по-луксозната, но не по-малко пригодена за употреба извън пътя алтернатива – Discovery. За съжаление комбинацията от луксозен SUV и як всъдеход не е евтина: като нов  Discovery стартира от 150 000 лв.

Значително по-евтино ще ви излезе, ако се поинтересувате от Land Rover Discovery на пазара за употребявани автомобили.

Ако потърсите например екземпляр с максимален пробег от 30 000 километра и дизелов агрегат, цените започват от 100 000 лв.

6-цилиндров мотор и гарантиран лукс

Този Land Rover Discovery 5 Sd6 с 6-цилиндров дизелов агрегат от първа ръка и с първа регистрация от април 2019 г. е изминал едва 27 550 километра. За притежаващия изрядна сервизна книжка и агрегат със самовъзпламеняване модел този пробег е почти нищо. Едва ли ще може да се говори за някакво износване.

Този Disco в цвят Санторини черен металик е поръчан като нов във второто ниво на оборудване HSE и затова предлага немалко. Някои от екстрите са: 21-цолови алуминиеви джанти, панорамен плъзгащ се покрив, въздушно окачване, кожена тапицерия и навигационна система.

Естествено, че един толкова голям, мощен и луксозен автомобил не се предлага на цената на малка кола. Обявеният за продажба от автокъща Auto Bierschneider British Cars в Грединг (Бавария) автомобил струва 107 000 лв. като нов цената на модела надхвърля 180 000 лв.

Вижте предложенията за Land Rover Discovery:

https://autobild.bg/autoscout/search.php?ma=15641&mo=15791&price_min=-1&price_max=-1&year_min=2019&year_max=-1&co=ALL&mileage_max=-1&fuel=-1&po=-1

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин