Братството на Honda помага на крайно бедни от Северна България


2
апр.
2018

Феновете на Honda за пореден път доказаха, че са хора с благородни сърца, а не просто сдружение от автомобилни запалянковци. Близо 1200 лв. са събрали членовете на новия клуб Honda Brothers, като този уикенд средствата послужиха за подпомагане на крайно нуждаещи се семейства от Северна България.

„Предварително бяхме направили проучване и разполагахме от списък с конкретни адреси, през които минахме“, сподели днес с нас Никола Диловски, председател на сдружението с нестопанска цел. „Всичко започна по идея на Йонка Иванова от София, изключителен човек, личност, без която нямаше да се случат нещата“, добави още той.

„Две групи, нямащи нищо общо една с друга, направиха нещо много за хора, забравени от държавата. Баба на 80 години ни се молеше да ни даде къщата само да я заведем в старчески дом, младо момче работи няколко дни в месеца за 6 лева на ден,  живее с майка си. Дете трети клас се грижи за сестра си, която е на 2 години…“  написа във фейсбук-профила си Иван Иванов, зам. председател  на Honda Brothers. „Има усмивки по лицата на децата“, отбеляза в свой коментар в страницата на клуба Радослав Стоянов, на същата длъжност в организацията.

През изминалия уикенд „брадърите“, както сами се наричат членовете на клуба, посетиха селата Селановци и Хърлец, за да подадат ръка на крайно нуждаещите се. Така феновете на Honda от страната показаха, че наистина са задружно братство и имат големи и благородни сърца, също като марката, която обичат. Не за първи път те се впускат да спасяват, изпаднали в беда, а закъса ли някой от тях на пътя, независимо в коя точка на България е и с какъв автомобил се движи, всички се мобилизират и подават ръка.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >