Бош участва в изложението „Иновации, бизнес и образование в транспорта“ – Транс Тренд 2017

2604
2017

На 26 и 27 април 2017 г. във Висше транспортно училище „Тодор Каблешков” се провежда изложение „Иновации, бизнес и образование в транспорта 2017” – Транс Тренд 2017. Bosch Автомобилно оборудване участва във форума, на който представители на различни звена от транспортния бизнес имат възможност да общуват със студентите, докторантите и преподавателите от ВТУ „Тодор Каблешков” и други висши училища и образователни институции, ангажирани в транспортния сектор. „Транс Тренд 2017“ е част от програмата, с която се отбелязва 95-годишнината от създаването на висшето училище. Входът за събитието е свободен.

Събитието съчетава изложбена част с щандове на различни производители и научен семинар. Изложбената част включва представяне на интересни модели автомобили, електромобили, ретро автомобили, камиони, влекачи, тренажорни комплекси, системи за зелена енергия, интелигентни логистични решения и др.

На семинара, който ще се проведе по време на събитието в рамките на панела „Екология и зелена енергия“ Bosch Автомобилно оборудване ще изнесе лекция на тема „Системи за следене налягането в гумите – TPMS“. Събитието ще се състои на 27 април от 13:30 ч. в аулата на ВТУ „Тодор Каблешков“, учебен корпус V. Инициативата е част от програмата на Бош за дългосрочно устойчиво сътрудничество с висшето образование.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин