Бош Инженеринг Център София стартира обучение на софтуерни инженери през ноември


28
сеп.
2021

Бош Инженеринг Център София обяви началото на Bosch ECS Career Camp – програма за обучение на млади софтуерни специалисти, която  съчетава придобиването на фундаментални знания с приложни технически умения за работа по проекти за цялостни решения, свързани с бъдещето на автомобилната индустрия.

Инженерната академия включва поредица от лекции на доказани професионалисти от екипа на Бош Инженеринг Център София, които ще подготвят обучаващите се за техния успешен кариерен старт в разработването на най-съвременните софтуерни аутомотив технологии. Ще бъдат представени примери от реални проекти с различни практически казуси и упражнения. Така Bosch ECS Career Camp ще даде възможност за придобиване на познания за софтуерни алгоритми, стандарти, процеси и тулове, които трябва да се познават,  за да се създават безопасни и устойчиви решения за мобилността.

Програмата за обучение на инженери в Bosch ECS Career Camp е структурирана в три направления: Програмиране с Embedded C, Embedded Modern C++ и усъвършенствани методи за автоматизирано тестване и валидиране за бъдещите тест инженери. Необходимо е кандидатстване за съответното направление в платформата на програмата. Одобрените кандидати ще имат възможност да започнат подготовката си дистанционно, като обучението стартира през ноември 2021 г. и продължителността на курсовете е четири месеца.

Участието в Bosch ECS Career Camp е напълно безплатно и след успешното завършване на обучението си, младите специалисти ще бъдат готови да започнат професионалната си кариера в Бош Инженеринг Център София.

От създаването си Центърът следва стратегия на подкрепа за образованието, професионалното развитие и ориентация на младите хора в България, както и за създаване на среда и повече възможности за придобиване на нови знания и умения чрез иновации и технологии.

Сред основните приоритети на Бош Инженеринг Център София са инвестицията в образование и развитие на млади таланти в IT сферата. Освен че инициира програми за усъвършенстване на квалифицирани и опитни инженери, компанията подкрепя и бъдещите кадри в професионалното им развитие чрез стажантски програми, дуално обучение и сътрудничество с университети.

Повече подробности за  Bosch ECS Career Camp и сроковете за кандидатстване ще намерите на сайта на инженерната академия.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин