Бормашините и къртачите: другото лице на Peugeot


18
февр.
2019

Peugeot Outillage предлага пълна гама инструменти за взискателните домашни майстори: ударна бормашина, къртач, циркуляр, машинна ножовка, орбитален шлайф, ъглошлайф, четков шлайф и многофункционален инструмент. Новата колекция е проектирана от PEUGEOT Design Lab. Тези електрически инструменти надграждат семейството от акумулаторни инструменти, лансирано с бормашините EnergyDrill.

Peugeot Tools също така лансира колекция с ново лого и нова идентичност на марката, както и нов уебсайт. Пълната гама инструменти EnergyHub вече се предлага във водещи DIY (Направи си сам) магазини, специализирани уебсайтове и в онлайн магазина на PEUGEOT. Цените им варират от 79,99 евро до 289 евро.

Новите акумулаторни инструменти на PEUGEOT EnergyHub са съвместими с редица сменяеми батерии с капацитет 2, 4 или 5 Ah. Повечето от инструментите са оборудвани с БЕЗЧЕТКОВ двигател, който е едновременно издръжлив и ефективен. Всеки инструмент се предлага с комплект за безопасност, включващ защитни очила, маска против прах и тапи за уши.

Ударната бормашина EnergyDrill-18VPBL2 може да пробива дърво, PVC, метал и бетон. Нейният БЕЗЧЕТКОВ двигател има въртящ момент от 85 Нм. Тя се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка, две литиево-йонни батерии с капацитет 2 и 5 Ah и куфар за пренасяне.

Къртачът EnergyPunch-18VBL може да пробие и най-устойчивите материали и бетон. Той има функция за пробиване, перфорация и изсичане. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, ударна сила от 2,2 джаула, LED осветление и се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка.

Машинната ножовка EnergySaw-J18V може лесно да реже в права или извита линия. Не са необходими инструменти за поставяне на остриетата. Нейното LED осветление, ергономична дръжка и алуминиева накланяща се основа ще удовлетворят дори най-педантичните домашни майстори. Предлага се с три остриета, създадени специално за рязане на дърво.

Циркулярът EnergySaw-C18VBL реже дъски и панели прецизно в права линия. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, лазер за прецизно рязане и ергономична дръжка. Предлага се със 165-милиметрово острие с 40 зъба за тънка линия на рязане.

Орбиталният шлайф EnergySand-18V може да се използва за шлайфане на дърво и метал. Той може да се хваща отпред или отгоре. Оборудван е с електрически вариатор на скоростта и копче за включване/изключване отляво и отдясно. Предлага се със 6 шлифовъчни листа.

Ъглошлайфът EnergyGrind-18VBL се използва за шлайфане на метални части или всякакви други повърхности с помощта на адаптирани аксесоари. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, допълнителна антивибрационна дръжка и бързо закрепващ се предпазител за острието.

Четковият шлайф EnergyBrush-18VBL се използва за шлифоване, полиране и изчеткване на дърво, метал и други материали. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател и допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се със стоманена четка с месингово покритие.

Многофункционалният инструмент EnergyTool-18V се използва за рязане, дялкане и шлифоване на всякакви повърхности. Оборудван е с допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се с аксесоари: шлифовъчен диск, шлифовъчни листи, циркуляр и прави остриета за дърво.

Дизайнерите на PEUGEOT Design Lab са подобрили визуалната идентичност на инструментите PEUGEOT. Техният нов стил, лансиран с бормашините/отвертките EnergyDrill, е вдъхновен от двуцветната боя Coupe-Franche, която може да се види при SUV-а PEUGEOT 3008 и 308 GTi. Техният аеродинамичен дизайн подчертава издръжливостта и компактността им и подсилва усещането за качество. Ергономичният им дизайн предлага оптимално боравене и комфорт, като повечето от моделите имат дръжка, изработена от два материала. 

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap
„Луда надпревара“ ще разтърси Криводол

16
юни
2017

Вторият кръг от битката за автогладиатори ще бъде проведен на известната писта, позната добре със състезанията по рали-крос

Card image cap
КИА МОТОРС ПРОИЗВЕДЕ 2-МИЛИОННИЯ АВТОМОБИЛ В АМЕРИКА

30
мар.
2016

30 март 2016г., Сеул – Днес, производствената база на КИА в Джорджия, Америка (KMMG) празнува появата на 2-милионния автомобил – Sorento SXL.

Card image cap

В последния брой:

Архив >