Бормашините и къртачите: другото лице на Peugeot


18
февр.
2019

Peugeot Outillage предлага пълна гама инструменти за взискателните домашни майстори: ударна бормашина, къртач, циркуляр, машинна ножовка, орбитален шлайф, ъглошлайф, четков шлайф и многофункционален инструмент. Новата колекция е проектирана от PEUGEOT Design Lab. Тези електрически инструменти надграждат семейството от акумулаторни инструменти, лансирано с бормашините EnergyDrill.

Peugeot Tools също така лансира колекция с ново лого и нова идентичност на марката, както и нов уебсайт. Пълната гама инструменти EnergyHub вече се предлага във водещи DIY (Направи си сам) магазини, специализирани уебсайтове и в онлайн магазина на PEUGEOT. Цените им варират от 79,99 евро до 289 евро.

Новите акумулаторни инструменти на PEUGEOT EnergyHub са съвместими с редица сменяеми батерии с капацитет 2, 4 или 5 Ah. Повечето от инструментите са оборудвани с БЕЗЧЕТКОВ двигател, който е едновременно издръжлив и ефективен. Всеки инструмент се предлага с комплект за безопасност, включващ защитни очила, маска против прах и тапи за уши.

Ударната бормашина EnergyDrill-18VPBL2 може да пробива дърво, PVC, метал и бетон. Нейният БЕЗЧЕТКОВ двигател има въртящ момент от 85 Нм. Тя се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка, две литиево-йонни батерии с капацитет 2 и 5 Ah и куфар за пренасяне.

Къртачът EnergyPunch-18VBL може да пробие и най-устойчивите материали и бетон. Той има функция за пробиване, перфорация и изсичане. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, ударна сила от 2,2 джаула, LED осветление и се предлага с допълнителна антивибрационна дръжка.

Машинната ножовка EnergySaw-J18V може лесно да реже в права или извита линия. Не са необходими инструменти за поставяне на остриетата. Нейното LED осветление, ергономична дръжка и алуминиева накланяща се основа ще удовлетворят дори най-педантичните домашни майстори. Предлага се с три остриета, създадени специално за рязане на дърво.

Циркулярът EnergySaw-C18VBL реже дъски и панели прецизно в права линия. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, лазер за прецизно рязане и ергономична дръжка. Предлага се със 165-милиметрово острие с 40 зъба за тънка линия на рязане.

Орбиталният шлайф EnergySand-18V може да се използва за шлайфане на дърво и метал. Той може да се хваща отпред или отгоре. Оборудван е с електрически вариатор на скоростта и копче за включване/изключване отляво и отдясно. Предлага се със 6 шлифовъчни листа.

Ъглошлайфът EnergyGrind-18VBL се използва за шлайфане на метални части или всякакви други повърхности с помощта на адаптирани аксесоари. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател, допълнителна антивибрационна дръжка и бързо закрепващ се предпазител за острието.

Четковият шлайф EnergyBrush-18VBL се използва за шлифоване, полиране и изчеткване на дърво, метал и други материали. Оборудван е с БЕЗЧЕТКОВ двигател и допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се със стоманена четка с месингово покритие.

Многофункционалният инструмент EnergyTool-18V се използва за рязане, дялкане и шлифоване на всякакви повърхности. Оборудван е с допълнителна антивибрационна дръжка. Предлага се с аксесоари: шлифовъчен диск, шлифовъчни листи, циркуляр и прави остриета за дърво.

Дизайнерите на PEUGEOT Design Lab са подобрили визуалната идентичност на инструментите PEUGEOT. Техният нов стил, лансиран с бормашините/отвертките EnergyDrill, е вдъхновен от двуцветната боя Coupe-Franche, която може да се види при SUV-а PEUGEOT 3008 и 308 GTi. Техният аеродинамичен дизайн подчертава издръжливостта и компактността им и подсилва усещането за качество. Ергономичният им дизайн предлага оптимално боравене и комфорт, като повечето от моделите имат дръжка, изработена от два материала. 

Продължете на следващата страница

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >