Бойното „джудже” става още по-ядосано

0308
2023

За около 14 000 лв. GR Yaris ще бъде тунингована като истинска Toyota за пистата. В този случай спокойно шофирането във всекидневието вече няма да е възможно!

Toyota GR Yaris е в челото на списъка за агресивни малки автомобили. Издадените калници, сърдития поглед и голямата решетка определено правят впечатление! Ако искате обаче още по-спортен и по-брутален външен вид, то можете да се насочите към тунинг-специалистите от Prior Design – цената на комплекта е 14 000 лв.!

Предлагат се следните части: преден спойлер, по-широка предница, спойлери на страничните прагове, по-широка задница, дифузьор, споейлер на покрива и допълнителен елемент на предния капак. Ако изберете целия пакет, ще трябва да платите14 200 лв. Иначе състезателният малък автомобил с 261 к.с. трува 82 000 лв.

Yaris от снимките обаче е претърпял още доста промени, освен този комплект за по-широка каросерия. Автомобилът е значително по-нисък в сравнение със серийния, джантите са Schmidt с централен болт, има елементи от стъклофазер-дурафлекс на Prior Design.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин