Бодикит на Vorsteiner за Tesla Model 3


12
юли
2019

Vorsteiner са се заели с Tesla Model 3 и са тунинговали електромобила с бодикит. Тунинг-специалистите не са пипали електромоторите!

Повече мощност и як звук все още са стандартът, когато става дума за тунинг. Но тунинг-фирмите междувременно не се заемат само с двигатели с вътрешно горене, а се насочват и към електромобили. Vorsteiner предлагат тунинг-кит Volta за Tesla Model 3 .

Бодикит и алуминиеви джанти за Model 3

Хората от Vorsteiner обаче не са предприели промени по електромоторите – пакетът Volta е насочен само към външния вид на иначе семпло изглеждащия Model 3. Бодикитът включва преден спойлер, странични прагове, заден дифузьор и малък спойлер на задния капак. Всички части са направени от Vorsteiner от прозрачен карбон. Завършек на електромобила придават алуминиевите джанти. Засега от Vorsteiner не назовават цени за пакета, но вече се приемат поръчки.

Още по темата

Card image cap
GLE 63 S Coupé става още по-агресивен и вдига 300

31
окт.
2017

Mercedes-AMG GLE 63 S Coupé с бодикит от Hamann Motorsport е не само 9 см по-широк, но по желание на клиента може да бъде и по-мощен.

Card image cap
Brabus Rocket 900: с 900 „коня” и 350 км/ч е най-бързото 4-местно кабрио

5
сеп.
2017

Бодо Бушман отново успя да ни изненада. Лудият по автомобилите шеф на Brabus лансира във Франкфурт най-бързия кабриолет за четирима души

Card image cap
Полицейски Ford Mustang с 455 к.с.

28
ное.
2016

Това е най-продаваният спортен автомобил в Германия: Ford Mustang. Инициативата "Tune it safe" е тунинговала автомобила по особен начин – с полицейска визия. Първите ни впечатления!

Card image cap

В последния брой:

Архив >