Близо 200 мотоциклета и над 40 премиери очакват посетителите на Moto Expo 2017

1603
2017

Изложението е с вход свободен и ще продължи от 24 март до 2 април в Sofia Ring Mall

Очакваното с огромно нетърпение от мото маниаците Moto Expo 2017 стартира на 24 март в Sofia Ring Mall  и ще продължи до 2 април. Близо 200 двуколесни машини, сред които и над 40 премиерни модела, ще бъдат показани на мото събитието на годината, провеждащо се под егидата на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България.

Moto Expo в Sofia Ring Mall доказва високата си класа и през 2017 – най-нови и най-хитови модели ще покажат почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, Moto Guzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO /швейцарска марка, която ще бъде представена за първи път официално в България, със световен патент за  единствената по рода си революционна хидро-пневматична система на окачването/. За да е още по-интересно и полезно за посетителите, на изложението ще има и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, както и велосипеди.

Станалото вече традиционно за Sofia Ring Mall Moto Expo е с вход свободен. Миналата година то беше посетено от близо 200 000 души. Тази се очаква още по-голям интерес. Вторият уикенд от мотоизложението съвпада със старта на пролетния мото сезон на 1 април, който ще започне именно от мола на Околовръстното шосе.

Moto Expo 2017 ще премине под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя“ са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.

 

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин