Близка до серийната версия – Toyota Century

Ще видим модела от висок клас на японците на автосалона в Токио


9
окт.
2017

При студията Century не трябва да се заблуждавате от класическия изглед на автомобила. Този на модел от висок клас на Toyota ще бъде реализиран през 2018 г. в точно същия си вид. Това е третото поколение на автомобила: първото се предлага от 1967 до 1997 година, второто е на пазара от 1997 до 2017 г. Сега моделът е пораснал: неговата дължина е 5,34 метра, широчината му – 1,93 метра, а височината – 1,51 метра. Междуосието на модела е 3,09 метра. С много място разполагат най-вече пасажерите на задните седалки, които са тапицирани с плат и кожа и предлагат функция масаж и допълнителна опора за краката. Най-голямата изненада обаче е под капака. Макар и още да не са известни техническите му характеристики, се знае, че 5,0-литровият V12 агрегат ще бъде заменен от 5,0-литров V8 мотор с хибридно задвижване.

Още по темата

Card image cap
Нов дизайн при Lexus

19
апр.
2016

Lexus IS ще има нов дизайн: първата скица показва промените в предницата на модела. Фейслифтът ще бъде представен на автомобилното изложение в Пекин през 2016 г.

Card image cap
Карбоновите „бижута” на Noble идват в Женева

13
февр.
2017

Британският производител залага на карбонови каросерии и прави всеки автомобил спрямо индивидуалните желания на клиента

Card image cap
Първи досег с Opel Ampera-e: внимавай, i3!

29
сеп.
2016

Всичко си идва на мястото  - първото, с което свързваме „светкавицата“, е електричеството. С Ampera-e Оpel създава конкурент на BMW i3. АUTO BILD се докосна за първи път до новия екомодел!

Card image cap
Нов Ignis в Париж

10
авг.
2016

На автосалона в Париж Suzuki ще представи новото поколение на компактния кросоувър Ignis. Малкият SUV получава изчистен дизайн и версия „мек хибрид“

Card image cap

В последния брой:

Архив >