Благороден полицейски автомобил


22
юли
2017

По принцип полицията в европейските страни залага на местни производители при избора на служебни автомобили. Какво бихте казали обаче, ако във Великобритания бъдете спрени на пътя от Rolls-Royce със синя лампа на покрива?

Как би могъл да изглежда един такъв автомобил ни показва Rolls-Royce в родния град Чичестър по време на „Police Station Open Day“: Разполагащ с 612 к.с. Ghost Black Badge с бял лак и допълнително фолио с окраските на местната полиция и синя лампа на покрива. Събиращият погледите модел има за цел да обърне внимание върху работата на местните полицейски служители.

За съжаление шефът на местната полиция няма да се радва на подобна придобивка. Междувременно този Ghost отново е върнат в нормалното си състояние. Всъщност на други места по света има полицейски автомобили с марката Rolls-Royce: в Абу Даби например можете да видите Phantom.

Още по темата

Card image cap
Клубът на супербързите: Lamborghini Huracan

28
юли
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
10 американски автомобила, за които не сте чували: Lucra LC470

14
февр.
2018

Колите на Dodge, Ford, Lincoln, Chevrolet или Cadillac са познати и обичани и в Европа. В САЩ обаче има още много малки производители на автомобили

Card image cap
VW I.D. Buzz срещу T1: чаровна среща

16
окт.
2017

Във VW взеха решение отново да произвеждат легендарния Bulli – с електрическо задвижване. Направихме едно кръгче с модела

Card image cap

В последния брой:

Архив >