/ Благороден автомобил от Инголщадт с малък пробег на добра цена

Благороден автомобил от Инголщадт с малък пробег на добра цена

Това Audi A7 е с малък пробег и голяма отстъпка. Информация за офертата.

Audi A7 е един елегантен хечбек с четири врати. Техническата му база е същата като на луксозното и надеждно Audi A6. Естествено от Инголщадт искат немалко пари за тази комбинация. Малко по-приятно е чувството на пазара за употребявани автомобили – там A7 може да бъде намерено и на изгодна цена. Както това Audi във Верден.

Предложеното тук за продажба Audi A7 Sportback 45 TFSI quattro е поръчано в началото на 2019 г. в цвят бежов металик и е с регистрация от март 2019 г. Ако сте седели зад волана на A7, то знаете, че няма да ви е лесно да слезете от него. Още повече, когато в този случай A7 е изминало само 8530 километра. Това означава, че A7 Sportback ще доставя удоволствие на новия си притежател още дълги години.

Разбира се причината е и моторизацията. Макар че под обозначението 45 TFSI се крие 2-литровият 4-цилиндров бензинов агрегат в най-слабата си степен, 245-те конски сили ускоряват модела от Инголщадт за 6,2 секунди до темпо 100. Благодарение на задвижването на четирите колела Quattro – без него спринтът от 0 до 100 км/ч трае с 0,8 секунди по-дълго. При A7 за смяната на предавките отговаря 7-степенна автоматична трансмисия S tronic.

Почти неизползвани екстри

В този сегмент производителите предлагат широк диапазон на оборудването, като освен многобройни възможности за индивидуализиране, клиентите се радват и на богато базово обзавеждане. В случая с A7 Sportback това са например неща като  360-градусова камера, отопляеми седалки с тапицерия от плат и навигационна система. Естествено бъдещият притежател едва ли ще има нещо против многобройните дървени апликации в купето.

В момента на поръчката си A7 45 TFSI quattro без екстрите е струвал около 124.000 лв. 9000 километра по-късно Autohaus Eggers GmbH във Верден (Долна Саксония) иска за A7 само 93.500 лв. Това се равнява на отстъпка в размер на 30.000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин