Бившият Benz на Оливер Кан се продава


1
май
2019

Търговец на коли от Мюнхен провежда търг за бившия автомобил на футболната легенда Оливер Кан: Mercedes E 200 Coupé

Търговецът на автомобили от Мюнхен Петер Аткинс продава на търг един специален автомобил: Mercedes E 200 Coupé, произведен през 1995. Моделът от Серия W 124 е втора употреба – първият му собственик е бил футболната легенда Оливер Кан. Според Аткинс Кан е регистрирал притежаващия 136 к.с. модел с три врати преди 24 години с номер KA-HN 560 в Карлсруе. AUTO BILD има снимка на документите на автомобила и се е увери, че е така. Търговецът дава 12 месеца гаранция за колат, а техническият преглед е до декември 2019 г. и уверява, че автомобилът е в добро състояние.

Benz-ът не е особено луксозен – в сравнение с благородните коли на днешните професионални футболисти. Каросерията блести в цвят черно-син металик, а интериорът е с тапицерия от черен плат. Сред екстрите по отношение на оборудването са климатик и електрически стъклоповдигачи Началната стойност на автомобила е около 13 500 лв., а Аткинс се надява на над 20 000 лв. Ако автомобилът се продаде за повече, Аткинс ще дари една част от сумата на близка пожарна.

Още по темата

Card image cap
Ето го новото BMW M5!

21
авг.
2017

В Интернет „изтекоха“ снимки на модела малко преди официалната премиера

Card image cap
Продаден бе уникално ръждив и много рядък Dodge Charger Daytona

24
февр.
2016

В Алабама бе проведен търг за изключително рядък Dodge Charger Daytona. AUTO BILD ще ви информира за автомобила и за цената, която новият собственик е платил за купчината ръжда с огромен спойлер

Card image cap
Уебър вдигна 336 км/ч с GT2 RS!

12
юли
2017

Марк Уебър вдигна с новото Porsche 911 GT2 RS спиращите дъха 336 км/ч на пистата Нюрбургринг! Дали това е достатъчно за рекорд и първо място?

Card image cap
F performance: японският отговор на M и AMG

6
февр.
2018

Lexus празнува 10 години от лансирането на бранда си F performance със специални версии на RC F и GS F

Card image cap

В последния брой:

Архив >