Бившият Benz на Оливер Кан се продава


1
май
2019

Търговец на коли от Мюнхен провежда търг за бившия автомобил на футболната легенда Оливер Кан: Mercedes E 200 Coupé

Търговецът на автомобили от Мюнхен Петер Аткинс продава на търг един специален автомобил: Mercedes E 200 Coupé, произведен през 1995. Моделът от Серия W 124 е втора употреба – първият му собственик е бил футболната легенда Оливер Кан. Според Аткинс Кан е регистрирал притежаващия 136 к.с. модел с три врати преди 24 години с номер KA-HN 560 в Карлсруе. AUTO BILD има снимка на документите на автомобила и се е увери, че е така. Търговецът дава 12 месеца гаранция за колат, а техническият преглед е до декември 2019 г. и уверява, че автомобилът е в добро състояние.

Benz-ът не е особено луксозен – в сравнение с благородните коли на днешните професионални футболисти. Каросерията блести в цвят черно-син металик, а интериорът е с тапицерия от черен плат. Сред екстрите по отношение на оборудването са климатик и електрически стъклоповдигачи Началната стойност на автомобила е около 13 500 лв., а Аткинс се надява на над 20 000 лв. Ако автомобилът се продаде за повече, Аткинс ще дари една част от сумата на близка пожарна.

Още по темата

Card image cap
Valeo проектира евтин електромобил

19
ян.
2018

Германският доставчик на автомобилната индустрия Valeo представи микроавтомобил с електрическо задвижване. Основните данни: автономен пробег 100 км, максимална скорост 100 км/ч, цена: 15 000 лв.

Card image cap
Направи си сам… велосипед

24
авг.
2017

Е, не съвсем. Все пак освен съставните части на велосипеда получавате и подробна инструкция за монтаж. Нашият тест на шведското колело от каталога на мебелния гигант ИКЕА

Card image cap
Nissan купува Mitsubishi

20
май
2016

„Трите диаманта“ се нуждаят от спасител след скандала около манипулациите с вредни емисии

Card image cap

В последния брой:

Архив >

usedTag: