Бейби-Bronco си има име


10
февр.
2020

Ford публикуваха – изглежда по невнимание – името на малкия вариант на Bronco – то вече е носено от друг модел. AUTO BILD ще ви даде първа информация

Малкото издание на Ford Bronco изглежда си има име: Maverick. Потребител от форума Bronco6G се е натъкнал на името по време на търсене на резервни части. Името е доста известно, като в Щатите през 70-те години на миналия век вече имаше Coupe с това име. В Европа SUV Maverick се продаваше от 1993 до 2007 г. – това бе предшественика на Kuga. В САЩ и до днес автомобилът се нарича Escape.

Малкият Bronco вероятно ще използва платформата на Kuga. За да се различава от нея, Maverick ще бъде с по-як и по-рустикален външен вид, като ще носи надписа Ford върху радиаторната решетка – това личи от първия тийзър. Също така е възможно да използва двигателите – дизелови и бензинови със 120 до 190 к.с., както електрифиицраните варианти (хибриди и Plug-in хибриди). Опционално може би ще се предлага 4х4 задвижване. В системата на Ford новият Maverick е модел, който ще се появи през 2020 г. – тоест SUV-ът скоро ще бъде представен.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >