Без XXL-бъбреци: изтекоха снимки на фейслифта на BMW Серия 3!

2307
2021

BMW ще пусне през 2022 г. фейслифт на Серия 3 – той обаче няма да бъде с огромните бъбреци на M3, както изглежда от изтекли наскоро снимки. AUTO BILD ще ви даде информация.

През 2022 г. на пазара ще излезе фейслифт на BMW Серия 3 (G20) – сега изтекоха снимки на автомобила! На профила в Instagram на Wilco Blok се появи снимка, която може би е на седана – при това без никаква маскировка. Добрата новина за всички традиционалисти на тема BMW: както и при неотдавна представеното Серия 2 Coupe, BMW се отказва от XXL бъбреците за новата Серия 3. Показаният прототип изглежда е M340i – личи от страничните огледала с дизайн M.

Серия 3 ще има нови фарове и вдъхновена от X3 броня

С фейслифта фаровете изглежда ще придобият нова форма – в момента долният им кант не е равен, а след фейслифта това ще бъде променено. Променен ще бъде и светлинният подпис, като тук се виждат два светлинни елемента с формата на бумеранг, с отворената страна навътре. Новата предна броня с впечатляващ средно разположен отвор напомня на представения наскоро фейслифт на Х3. Няма изтекла снимка на задницата, но ние смятаме, че тук също ще има нова броня и нови светлинни подписи.

Във вътрешното пространство ще има Curved-дисплей от моделите iX и i4

Обновеното BMW Серия 3 ще бъде оборудвано с Curved-дисплей в интериора – с него iDrive ще бъде обновена до операционна система 8.  Включването на новата инфотейнмънт система би било логично.

Повече електрификация, непроменена базова цена

Под капака ще има по-голяма електрификация в сравнение с досега. За по-конкретни данни все още е рано, но редом с досегашните Plug-in хибриди, ще се предлагат и повече меки хибриди с 48-волтова бордова мрежа. Ще има и дизелови моторизации. При цените не се очаква промяна спрямо предшественика. Това означава около 74 000 лв. (за Германия) за базовата версия и около 77 000 лв. за Touring.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин