Безпроблемни SUV –ове за под 20 000 лв.: Volvo XC60 D4

0408
2023

Нашите съвети за клиентите на употребявани автомобили: тези SUV-ове са получили оценка отличен 6 в продължителните ни тестове. Цените им на пазара за употребявани автомобили стартират от 20 000 лв.

През 50-те години VW дават по един ръчен часовника, ако двигателят успее да измине 100 000 километра с първия двигател. 100 000 километра е и дистанция, която трябва да изминат автомобилите в продължителните тестове на AUTO BILD. А защо? Тъй като искаме да знаем, колко надежден е в действителност един модел.

Кандидатите биват сериозно натоварвани в продължение на 2-3 години. Опитът във всекидневието и подробните резултати след разглобяването на автомобилите дават перфектната информация за клиентите на употребявани автомобили. Това важи и за Sport Utility Vehicles (SUV), много от които издържаха продължителния тест. Но кои са най-търсените и най-добрите модели на пазара за употребявани автомобили?

Тези избрани от нас модели с висока позиция на седене имат нещо общо – те са завършили продължителния ни тест с оценка отличен 6.  Означава, че тези безпроблемни SUV-ове са препоръчителни за покупка!

Volvo XC60 D4

Volvo XC60 също бе сред отличниците в продължителните ни тестове. Благороден SUV, който оправдава високата си цена с изключителна надеждност. Задвижването, предлаганото място и дълготрайното качество на Volvo XC60 D4 Summum FWD (старт на теста: 2015 г.) üбяха убедителни. След изминати 100 000 километра двигателят беше в топ-форма.

Вътрешното пространство също изглеждаше като ново. На края на теста имаше само някои дреболии. Задните спирачни дискове и накладки изненадващо бяха за смяна по-рано от предните, а приспособлението за теглича имаше неприятен луфт. И това е всичко. Никакви проблеми, никакви дефекти при Volvo XC60. Точки за проблеми: 4, оценка: 6.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин