Безпроблемни SUV –ове за от 20 000 лв.: Hyundai Tucson 2.0 CRDi

0908
2023

Нашите съвети за клиентите на употребявани автомобили: тези SUV-ове са получили оценка отличен 6 в продължителните ни тестове. Цените им на пазара за употребявани автомобили стартират от 20 000 лв.

През 50-те години VW дават по един ръчен часовника, ако автомобилът успее да измине 100 000 километра с първия двигател. 100 000 километра е и дистанция, която трябва да изминат автомобилите в продължителните тестове на AUTO BILD. А защо? Тъй като искаме да знаем, колко надежден е в действителност един модел.

Кандидатите биват сериозно натоварвани в продължение на 2-3 години. Опитът във всекидневието и подробните резултати след разглобяването на автомобилите дават перфектната информация за клиентите на употребявани автомобили. Това важи и за Sport Utility Vehicles (SUV), много от които издържаха продължителния тест. Но кои са най-търсените и най-добрите модели на пазара за употребявани автомобили?

Тези избрани от нас модели с висока позиция на седене имат нещо общо – те са завършили продължителния ни тест с оценка отличен 6.  Означава, че тези безпроблемни SUV-ове са препоръчителни за покупка!

Hyundai Tucson 2.0 CRDi

„Който произвежда толкова безпроблемни автомобили като Hyundai Tucson (начало на теста 2016 г.), той спокойно може да дава пет години гаранция“, бе оценката на тестващите. Убедително се представи най-вече мощният дизелов двигател, който често бе хвален като „пъргав и тих“, поддържаше нахъсано газта и предлагаше резерви дори и при висока скорост на шеста предавка.

Кокпитът е практичен до бутоните на волана. Предлаганото място във вътрешното пространство е значително повече в сравнение с конкуренцията. Управлението на кокпита е съвсем безпроблемно: качвате се и потегляте – боравенето с Hyundai Tucson бе истинско щастие за тестващите. Точки за проблеми: 6, оценка: 6-.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин