Барикейд в Трансформърс 5

Барикейд се завръща. Актьорът Джош Дъмел представи в Тwitter eдин от акцентите в новата част от поредицата “Трансформърс”


18
юни
2016

През 2017 г. ще дебютира петата част на филма „Трансформърс”. Снимките на „Трансформърс – последният рицар” вече започнаха. Добре познат злодей празнува своето прераждане – Барикейд се завръща. Това издаде актьорът Джош Дъмел, който в петата част на поредицата отново ще играе ролята на Уилям Ленокс, посредством своя акаунт в Twitter.

Барикейд беше големият злодей, който в първата част на „Трансформърс” (2007) искаше да види сметката на главния герой Сам Уитуики и беше спрян от Bumblebee (вижте видеоклипа). Тогава, както и сега, Барикейд настъпва, „дегизиран” като полицейски Ford Mustang.

Аутоботът Bumblebee също ще бъде включен в следващата част на филма – като жълто-черен Chevrolet Camaro. Това издаде режисьорът Майкъл Бей преди няколко дни посредством Twitter. В щатски медии обаче Chevy-то отнесе доста критика заради тунинг-пакета си и очебийния заден спойлер – с всичко това машината изглеждала прекалено зле в сравнение с елегантното актуално поколение на Camaro, върху което е базиран Bumblebee. Малка сензация създава фактът, че освен Марк Уолбърг и Джош Дъмел в „Трансформърс 5” ще се включи и носителят на Оскар Антън Хопкинс.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин