Базовата версия на Ford Bronco е доста евтина в Щатите

2807
2020

Базовите версии са недостатъчни? Не и при Ford Bronco. Пуристите на тема офроуд ще се радват

Ford върнаха легендарния Bronco! С появата на новото поколение на иконата за почитателите остава правото на избор: пуристичен лекотоварен автомобил или богато оборудван офроудър.  

При това базовата версия на Bronco струва под 30 000 долара. А оборудването ѝ въобще не е лошо за базово. Ако в Щатите изберете Bronco с най-ниската цена, то ще получите модела с две врати. Като вариант с четири врати офроудърът струва 34 695 долара. Базовата версия модела е с двойно задвижване. Под капака работи 2,3-литров 4-цилиндров мотор с 274 к.с. и 420 Нм. Трансмисията е 7-степенна механична. Още най-евтиният Bronco разполага с новата система Terrain Management „G.O.A.T.“ с пет офроуд-режима. Така  Bronco е оборудван за всякакви терени.

Базовият Bronco е серийно със сребристи 16-цолови стоманени джанти и е единственият представител в портфолиото без алуминиеви джанти. Във вътрешното пространство откриваме четвъртото поколение на системата Sync на Ford. В евтиното Bronco тя се управлява чрез 8-инчов монитор. Тапицериите на седалките са от плат, постелките също са от плат и приличат на мокет. Това разбира се не звучи като офроуд-пригоденост на интериора, но все пак можете да демонтирате вратите и покрива на модела.

На практика цената ще е по-висока

Малко под 52 000 лв. би струвал Bronco в Европа. Все пак не трябва да забравяме, че цените в Щатите също не се посочват с данък и затова варират заради съответния регион.

Въпреки това сме на мнение, че хората от Ford са направили един доста приличен пакет. Базовият модел ще свърши чудесна работа на повечето извън пътя. Ако желаете по-голям двигател и по-внушителен външен вид, ще трябва да се бръкне по-дълбоко. Дали Ford ще предлага Bronco в Европа и на каква цена, все още не е ясно.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин