Афтърмаркет бизнесът се събира на Automechanika в Истанбул

1705
2022

Водещата търговска марка при автомобилните услуги, най-големият международен търговски панаир на Automechanika, отново провежда своето регионално събитие Automechanika Istanbul, което ще се проведе между 2 и 5 юни 2022 г. в Истанбулския панаир и конгресен център TUYAP. Търговското изложение се организирано съвместно от турските офиси на международните панаири Франкфурт и Хановер.

В допълнение към най-новите продукти и услуги свързани със следпродажбения сервиз, Automechanika Istanbul предоставя идеалната среда за професионалисти от Балканския регион за обмен на информация относно технологичното развитие и тенденциите в автомобилната индустрия. Не на последно място именно тази промишленост заема водещо място в турския износ. Регистрацията на изложители за Automechanika Istanbul 2022 все още е в ход. Към момента участие са потвърдили фирми от 24 държави. Ще има и 6 национални павилиона. Водещи световни компании като Renault и Peugeot също са сред новите изложители на Automechanika Istanbul 2022.

Традиционният панаир Automechanika Istanbul 2022 обхваща широка гама от продуктови категории на автомобилната индустрия и се фокусира главно върху бъдещето на мобилността и логистичните технологии. За тях се провеждат също специални събития, състезания, семинари и което е по-важно, хиляди международни професионалисти от автомобилния бранш ще могат да си съберат отново за индивидуални лични срещи. Академията Automechanika ще постави във светлината на прожекторите всички теми и събития важни за подобно професионално търговското изложение. Експерти и лектори ще водят семинари и презентации относно технологиите за електрическа мобилност.

Последното издание на Automechanika Istanbul се проведе през ноември 2021 г. и постигна много добри резултати, въпреки ограниченията на пандемията и трудните за реализация международни пътувания. Общо 652 изложители се възползваха от възможността да се съберат с 32 758 търговски посетители физически, докато 27.876 потребители се включиха дигитално, с което Automechanika Istanbul отново доказа своето незаменимо значение за индустрията.

Нов пакет от функции на дигитална платформа вече се предлага на всички физически изложители на Automechanika Istanbul 2022. Там те могат да покажат всичките си продукти с пълни детайли, да достигнат до потенциалните си купувачи и да се възползват от чувствително предимство спрямо конкурентите си, като организират B2B срещи със своите целеви аудитории. Дигитален пакет позволява на изложителите да привличат по-голям брой посетители в щанда си, като се появяват начело в търсачките за изложители, конференции и всички медиини събития.

Всички професионалисти, които желаят да присъстват на Automechanika Istanbul 2022 като посетител между 2 и 5 юни в Панаирния и конгресен център TUYAP в Истанбул, могат да направят своята онлайн регистрация удобно през официалния уебсайт на Automechanika Istanbul и да получат своите посетителски пропуски автоматично на електрония си имейл адрес.

Нов подход към концепцията за хигиена ще бъде приложен по време на Automechanika Istanbul за всички участници. Министерството на търговията обяви нова серия от разпоредби, при които присъстващите вече не са задължени да показват своя COVID-19 или ваксинационен статус на входните порти на панаира. Използването на маски за лице все още се препоръчва на закрито, ако социалното дистанциране не може да се поддържа по време на панаира.

За повече информация посетете: www.automechanika.com.tr

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин