Арт инсталации отбелязват обратното броене до премиерата на новия Range Rover Evoque


14
ное.
2018

 

Land Rover стартира обратното броене до световната премиера на новия Range Rover Evoque с автопарк от скулптури с телени форми, вдъхновени от новия модел. Произведенията на изкуството с действителни размери пресичат  пътя на пешеходците на различни места в Лондон.

 

Land Rover е пионер  в сегмента на луксозните компактни SUV автомобили с първия Range Rover Evoque през 2010 г. и следващото поколение на отличения с награди модел обещава да остави подобна следа, въвеждайки нови стандарти по отношение на дизайн, проходимостт и устойчивост.

 

Ярко оцветените инсталации са творение на  същия дизайнерски екип на Land Rover, ангажиран в създаването на облика на на новия Evoque, и въплъщават философията за редукционен дизайн, която е в основата на елегантните пропорции на модела. Съчетавайки изчистени линии и модерен стил, телените форми в мащаб 1:1 демонстрират характерния скосен покрив и издигаща се средна линия, които дефинират подобния на купе силует на новия Evoque.

 

Четири от скулптурите са разположени на ексклузивни локации в Кенсингтън и Челси и привличат погледите с отличителни нюанси на  медно, червено и синьо.

 

Гери МакГавърн, Директор отдел Дизайн на Land Rover, каза: „Телените силуети са създадени, за да предоставят първи поглед към новия Evoque, който е въплъщение на подхода за модернистичен дизайн на Range Rover. А едва ли има по-подходящо място за излагане на тези специални инсталации от сърцето на Лондон – един от най-великите градове в света.“

 

С продажби от над 750 000 броя в световен мащаб и повече от 225 международни награди Range Rover Evoque е история на световен успех.

 

Очаква се стартовата цена на новия Range Rover Evoque да започва от 71 000 лв. с ДДС. Пълна ценова листа и информация за модела у нас очакваме в края на ноември или началото на декември месец.

 

Присъединете се към Land Rover за световната премиера в 21:45 ч. българско време на 22 ноември на Facebook.com/LandRover или YouTube.com/LandRover.

Още по темата

Card image cap
Уебър вдигна 336 км/ч с GT2 RS!

12
юли
2017

Марк Уебър вдигна с новото Porsche 911 GT2 RS спиращите дъха 336 км/ч на пистата Нюрбургринг! Дали това е достатъчно за рекорд и първо място?

Card image cap
Новият Opel GT: МАЛЪК АВТОМОБИЛ, ГОЛЯМ КОПНЕЖ

30
апр.
2016

Новият Opel GT е една от звездите на автомобилния салон в Женева. Имахме ексклузивна среща с големия малък спортен модел

Card image cap

В последния брой:

Архив >