Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица


19
апр.
2018

Арон Кауфман, гениален механик, който спечели слава за невероятната си работа в „Бързи и шумни“, се завръща със собствена поредица по Discovery Channel

Арон Кауфман се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница „Gas Monkey“, за да отвори магазин и да последва страстта си към камионите. Арон е селектирал внимателно екип от отдадени монтьори от целите САЩ да се присъединят към новото му начинание в Далас, Тексас. Проследи неговото ново предизвикателство с „Нови скорости с Арон Кауфман“ от 25-и април, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Той има големи планове за бизнеса, включително ново предприятие, осигуряващо части за Форд F-100. Идеята на Арон е да надмине всеки съществуващ магазин по отношение на инженерния дизайн и да гарантира невероятно представяне на камионите си.

Като първи проект Арон се захваща с най-тежката задача – да построи най-сложните 4 камиона на планетата – „Арклайт Ултра Фор 4500“. Проектът ще постави на изпитание квалификацията, издръжливостта и креативността на целия му екип. Но дали резултатът ще се увенчае със слава, или ще свърши на боклука?

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >