Новини » Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

Арон Кауфман се завръща по Discovery Channel със собствена поредица

1904
2018

Арон Кауфман, гениален механик, който спечели слава за невероятната си работа в „Бързи и шумни“, се завръща със собствена поредица по Discovery Channel

Арон Кауфман се впуска в нова авантюра, премествайки се от автоработилница „Gas Monkey“, за да отвори магазин и да последва страстта си към камионите. Арон е селектирал внимателно екип от отдадени монтьори от целите САЩ да се присъединят към новото му начинание в Далас, Тексас. Проследи неговото ново предизвикателство с „Нови скорости с Арон Кауфман“ от 25-и април, в 22:00 ч. по Discovery Channel.

Той има големи планове за бизнеса, включително ново предприятие, осигуряващо части за Форд F-100. Идеята на Арон е да надмине всеки съществуващ магазин по отношение на инженерния дизайн и да гарантира невероятно представяне на камионите си.

Като първи проект Арон се захваща с най-тежката задача – да построи най-сложните 4 камиона на планетата – „Арклайт Ултра Фор 4500“. Проектът ще постави на изпитание квалификацията, издръжливостта и креативността на целия му екип. Но дали резултатът ще се увенчае със слава, или ще свърши на боклука?

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин