Ангел Караньотов стана лице в кампания на Kaufland и Ducati Corse


29
мар.
2019

Kaufland и представител на марката Ducati Corse стартираха съвместна кампания за клиенти с отстъпки и награди. В рамките на партньорството e организирана специална игра, в която ще се раздадат големи награди за печелившите участници – мотоциклет Ducati Monster 797, уикенд за двама в Италия и 5 велосипеда Ducati by Bianchi. Играта не е обвързана с покупка – за да участва, всеки посетител на филиал на търговската верига може да вземе талон за участие от Информация или на каса и да регистрира кода от скреч полето на талона на kaufland.bg/ducati в периода от 18 март до 26 май 2019 г.

В същия периодKaufland предлага над 10 продукта от висококачествената серия Ducati Corse във всеки хипермаркет на търговската веригата в страната. Лице на кампанията е един от най-перспективните млади български мотоциклетисти – Ангел Караньотов – първият български пилот с шампионски титли в дисциплините Мотокрос, Супермото и Супербайк.

Kaufland ще предлага продуктите в мрежата си в цялата страна с 60% намаление от редовната цена след представяне на необходимия брой промоционални точки. Клиентите могат да ги получават при всяко пазаруване във всеки от хипермаркетите на Kaufland България. За всеки 10 лева от стойността на покупката се полага една промоционална точка, като отстъпката се активира при събрани пет или десет промоточки.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >