Американка измина 1,6 млн. км с Elantra за 5 години, Hyundai й подари нова


3
ян.
2019

Само за 5 години американката Фара Хейнс от Олат, Канзас изминава над 1,6 млн. километра с оригиналните задвижващи агрегати на своя Hyundai Elantra. Дамата „навърта“ средно 320 000 км на година, доставяйки части и други автомобилни продукти. И тъй като дигиталният километраж спира да отчита на 999 999 км, от Hyundai изработват специална емблема, която вграждат в арматурното табло. Самата емблема е оригинална резервна част и може да бъде поръчана и за други „милионери“ на корейската марка.

За постижението на Фара от Hyundai изготвят специално видео, което разпространяват в социалните мрежи. Нещо повече – производителят на автомобила изненадва шофьорката с подарък: чисто нова Elantra от моделна година 2019. Всичко се случва почти като в приказка: Хейнс е „привикана“, за да направи поредната си доставка в местен магазин за авточасти – където я очакват семейството й и новият Hyundai.

Още по темата

Card image cap
Двойно задвижване за върховия дизелов Sharan

16
сеп.
2016

Фейслифтът на VW Sharan идва с нови двигатели, леко променена визия и актуализация на техниката. Най-мощният дизелов мотор вече е със серийно двойно задвижване

Card image cap
Камион Volvo харчи с 30% по-малко

31
май
2016

При Volvo Concept Truck е постигнато намаляване на разхода на гориво с почти една трета благодарение на аеродинамичен дизайн и по-ниско тегло на композицията

Card image cap
Hyundai i30 N: спортната атака на корейците

7
юни
2016

През 2017 г. Hyundai ще пусне първия си модел от спортното поделение N-Brand - i30 N. Запознайте се с официалната информация за корейския опонент на GTI!

Card image cap

В последния брой:

Архив >