Ако 585 к.с. в G 63 не са ви достатъчни…


23
февр.
2019

Urban Automotive е направил новия Mercedes AMG G 63 по-широк с пет сантиметра и е увеличил мощността му на 700 к.с.

С 585 к.с. новият Mercedes AMG G 63 е повече от достатъчно моторизиран! Британската тунинг фирма Urban Automotive обаче е на мнение, че може още! Докато от Щутгарт още не са пуснали S-версия, британците пускат модела със 700 к.с. и Widebody-преработка.

Който иска да тунингова своя Benz обикновено се насочва към Brabus. Междувременно обаче Urban Automotve iсъщо се наложи като име Увеличените с прозрачен карбон калници правят G-клас по-широк с 50 милиметра, към тя прибавяме и странични прагове и разбира се преработени брони. Задната е с карбонов дифузьор, а предната – с огромни вентилационни отвори, допълнителни LED-светлини и също направена от карбон предпазна кора за дъното на автомобила. Urban Automotive са направили от карбон и капака на резервното колело и спойлера на покрива. Ако желаете, може да се сдобиете и с допълнителни LED-светлини на покрива. Британците са поставили в широките калници джанти с размер от 22 до 24 цола. Urban Automotive препоръчва Vossen Wheels, но разбира се може да монтира всякакви джанти.

Под капака разполагащият с 585 к.с. 4-литров V8 битурбо агрегат е още по-наточен: посредством чиптунинг и използване на ауспухова уредба собствена разработка (и с карбонови крайни тръби) мощността е увеличена на 700 к.с. Към момента динамичните характеристики на този Benz не са известни – от Urban Automotives не дават информация и за цената.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >