Агресия на пътя: сцени като в GTA от улиците в Холивуд (ВИДЕО)

0603
2020

В Северен Холивуд се разиграва сцена като в компютърната игра GTA, но с реални хора и реални автомобили. На натоварено кръстовище в Лос Анджелис BMW Серия 7 от последно поколение и старичък пикап Ford F-150 си заформят истинска битка с яко „млатене“ на ламарини. Първоначално шофьорът на BMW-то удря пикапа отстрани, а след това се „залепва“ на задницата му и продължава да го бута, като го завърта.

https://www.instagram.com/p/B9R5xerpeIw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Пушещи гуми

Не е ясно как се е стигнало до мелето. Според постовете в социалните мрежи колите са имали контакт на предишно кръстовище. На клипчето се вижда, че пикапът е отляво на луксозната лимузина, която го удря и „натиска“ с пушещи гуми. При това вратата на BMW-то остава отворена – явно водачът му иска да се разправи с шофьора на Ford-а лично, а не да отнесе спора до органите на реда, след като запомни регистрационния номер. С висяща предна броня и пушещи гуми германската машина блъска пикапа – а явно водачът й не се притеснява нито от щетите, нито от опасностите, които създава за хората наоколо.

https://www.instagram.com/p/B9TU53bJFNQ/

В крайна сметка мъжът зад волана на „бавареца“ е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение за нападение със смъртоносно оръжие – престъпление, което в Калифорния се наказва с до четири години затвор и глоба до 10 000 долара. Междувременно по социалните мрежи започна дарителска акция за шофьора на BMW-то, който бил студент по медицина и в чиято полза трябва да бъдат събрани 40 000 долара. Подкрепата за водача на BMW-то е изненадваща. Защото сцени като тази обикновено се разминават леко в екшъни или компютърни игри. Но в реалния живот по-често завършват с тежки травми или смърт.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин