Агресивна визия за кабриото на Bentley

1505
2020

Mansory са се заели със спортно-елегантното Bentley Continental GT V8 и са придали на „британеца“ по-агресивен външен вид. Освен това има и 100 к.с. допълнително

Спортно-елегантен – такъв е дизайнът на Bentley/ Поне докато тунинг-специалистите от Mansory не се намесят и облагородят британския благороден автомобил. Сега специализираната върху луксозни модели фирма се е заела с Bentley Continental GT V8 Cabrio.

Голям брой карбонови части

Елегантната намеса на Mansory е придала по-агресивна визия на модела: тунинг-специалистите са монтирали нова предна броня със сплитер и интегрирани LED-дневни светлини, нови странични прагове, характерна задна броня с дифузьор и впечатляващ спойлер на капака на багажника. Много от тези части са направени от карбон – от същия материал Mansory са направили и предния капак. Останалата част от автомобила е лакирана в матово-черен цвят, а зад 22-цоловите джанти се виждат зелени спирачни апарати. Зелени декоративни ивици поставят акценти. От Mansory са оборудвали кабриолета щедро, като зеленият цвят продължава във вътрешното пространство – кожената тапицерия е зелена! От тунинг-фирмата са се погрижили освен за външния вид и за двигателя: 4,0-литровият битурбо V8 агрегат е с увеличена със 100 к.с. мощност – 649 к.с. Така тунингованото Bentley взема стандартния спринт за под 4 секунди.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин