Автономни Hyundai Ioniq на CES в Лас Вегас


31
дек.
2016

На изложението за потребителска електроника в Лас Вегас (5-8 януари) Hyundai ще представи Ioniq с технология за автономно движение. Прототипите, базирани на серийния модел (продаван като електромобил, хибрид и Plug-in хибрид), ще циркулират свободно на специално тестово трасе в рамките на изложбеното градче.

На щанда на корейската компания ще има също и хибриден Ioniq с някои подобрения за намаляване на разхода, както и електрически с кокпит, разчитащ на виртуална реалност. В Лас Вегас ще бъде представен и т.нар. Healthcare Cockpit, интериорна концепция за автономни автомобили (т.е. с въртящи се седалки), замислена с идеята за почивка или условия за работа по време на дълги пътувания. Освен превозни средства на щанда на корейската компания ще има и екзоскелет, създаден да улесни придвижването на хора с увреждания.

Още по темата

Card image cap
Hyundai i20 Coupé 1,0 Turbo GDI – спортист за всекидневието

5
юли
2016

Моделът с три врати е значително по-динамичен от големия си брат. И пръв получава новият 3-цилиндров турбодвигател с директно впръскване

Card image cap
Първи впечатления: Toyota Prius Plug-in

8
февр.
2017

Новата Toyota Prius Plug-in има по-голям електрически пробег и може развие максимална скорост от 135 км/ч - отново в електрически режим. AUTO BILD тества Plug-in-хибрида!

Card image cap
Тук ще се прави най-модерната кола в света!

6
апр.
2016

Faraday Future показа първия си автомобил в Лас Вегас. Истинската история обаче се разиграва в пустинята Невада. В края на 2017 г. електрическият SUV вече ще се произвежда

Card image cap

В последния брой:

Архив >