Автомонтьор катастрофира с Ferrari при пробното шофиране

2402
2022

Снимка, която ще накара сърцата на автомобилните фенове да кървят: сребристо Ferrari F355 GTS sс напълно разрушена предница е спряло до дърво на пътя в германския Лангенфелд. Причинителят на катастрофата е автомонтьор, изпробвал колата след ремонт.

65-годишният механик от Солинген (провинция Северен Рейн-Вестфалия, Германия) току-що бил ремонтирал този благороден автомобил – само след няколко часа обаче автомобилът отново трябвало да бъде докаран в сервиза.

Блъснаха Ferrari в дърво

Монтьорът е искал да изпробва след ремонта на 22-ри февруари това Ferrari F355 GTS – пробното шофиране обаче не е завършило в гаража, а в крайпътно дърво.

Към 14:25 ч. водачът се е движел по Хаус-Гравенер Щрасе в Лангенфелд, когато по неизвестна причина е загубил контрол върху луксозния автомобил и се е блъснал в дърво край пътя.

Щетите са за поне 200 000 лв.

За щастие 65-годишният механик е бил само леко ранен. Току-що ремонтираното Ferrari обаче е значително пострадало: 20-годишният автомобил е получил тотална щета – полицията в Метман оценява щетите на около 200 000 лв.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин