Автомобилът от комикса обявен за продан (ВИДЕО)

Под тази странна каросерия се крие Chevrolet Camaro! Години наред притежателят на Muscle Car-а от 1984 г. работи по него, за да го направи да изглежда като машина от комикс

1701
2017

Под странната външност се крие Chevrolet Camaro.

Този тунинг проект на базата на Chevrolet Camaro изглежда като излязъл директно от комикс. Американецът Бил Логан е инвестирал 13 години от живота си, за да превърне кабриолета от 1984-а в своята мечта на колела – получила името LoganDreamRyder. За шантавата визия на Chevy-то е използвано много фибростъкло. Основният акцент в покрива са орловите глави със сребристи клюнове. Според Логан оформлението на предницата я правело да изглежда като лице – но сериозно внимание заслужава и дизайнът на задницата. Основното в „изкуството“ на американеца обаче бил интериорът – направен изцяло по вкуса на собственика на колата.

За съжаление няма много детайлна информация около техниката. Креативният Логан е направил калъпи на външните части, за да може да ги замени в случай на катастрофа. Мъжът е обявил своя автомобил за продажба… срещу скромната сума от 250 000 щатски долара! Бил иска да се раздели с колата си, защото е сигурен, че нито едно от децата му нямало да иска да я наследи.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин