Автомобилът на Путин „Beast“ ще се появи и като ван

0111
2018

Колата на Владимир Путин „Beast“ ще се сдобие с голям брат – ван, който ще се нарича Aurus Arsenal. В You tube ще появи филмче за втория модел на Aurus

Влогър е заснел Aurus Arsenal, ванът-брат на автомобила на Владимир Путин Aurus Senat: руснакът Алан Енилеев е направил филм на луксозния ван в размер XXL, който много прилича на Senat. Още при представянето на колата на Путин „Beast“ се появиха спекулации, че Aurus Senat би могъл да бъде основоположник на цяло моделно семейство.

По неофициална информация Arsenal ще използва техниката на своя събрат Senat. За задвижването вероятно ще отговаря разполагащ с 600 к.с. 4,4-литров V8 агрегат, а трансмисията ще бъде 9-степенна автоматична. Arsenal и Senat са почти идентични до предната колона, след това при вана имаме внушителна пътническа клетка с висока линия на покрива. Двете предни врати се отварят конвенционално, а после следват плъзгащи се врати. Като помощ при качване във видеото се виждат монтираните странични стъпала на Arsenal.

Според спекулациите Arsenal ще има и бронирана версия. тя би могла да бъде използвана и като придружаващ автомобил на официалните държавнически возила. Освен това също както и лимузината, Aurus Arsenal ще има и пазарна версия за всички желаещи.

 

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин