Автомобилът на Путин „Beast“ ще се появи и като ван


1
ное.
2018

Колата на Владимир Путин „Beast“ ще се сдобие с голям брат – ван, който ще се нарича Aurus Arsenal. В You tube ще появи филмче за втория модел на Aurus

Влогър е заснел Aurus Arsenal, ванът-брат на автомобила на Владимир Путин Aurus Senat: руснакът Алан Енилеев е направил филм на луксозния ван в размер XXL, който много прилича на Senat. Още при представянето на колата на Путин „Beast“ се появиха спекулации, че Aurus Senat би могъл да бъде основоположник на цяло моделно семейство.

По неофициална информация Arsenal ще използва техниката на своя събрат Senat. За задвижването вероятно ще отговаря разполагащ с 600 к.с. 4,4-литров V8 агрегат, а трансмисията ще бъде 9-степенна автоматична. Arsenal и Senat са почти идентични до предната колона, след това при вана имаме внушителна пътническа клетка с висока линия на покрива. Двете предни врати се отварят конвенционално, а после следват плъзгащи се врати. Като помощ при качване във видеото се виждат монтираните странични стъпала на Arsenal.

Според спекулациите Arsenal ще има и бронирана версия. тя би могла да бъде използвана и като придружаващ автомобил на официалните държавнически возила. Освен това също както и лимузината, Aurus Arsenal ще има и пазарна версия за всички желаещи.

 

Още по темата

Card image cap
VW I.D. R Pikes Peak

20
апр.
2018

Card image cap
Шарените BMW-та от Абу Даби

11
дек.
2017

BMW M760Li в "Austin Yellow", "Rallye Green" или "Imola Red": клиентите на BMW в Абу Даби демонстрират смелост към ярките цветове

Card image cap
Клубът на супербързите: Saleen S7

27
авг.
2017

Ако искате да влезете в клуба на най-бързите автомобили, то моделът трябва да вдига поне 480 км/ч! Преглед на 73-те най-бързи и ексклузивни автомобили на света.

Card image cap
Модата на SUV-овете: стремеж към безсмисленото

5
сеп.
2017

Бихме направили онова, което можем, ако ни позволят това, което искаме. SUV-ът е декларация за намеренията на колела

Card image cap

В последния брой:

Архив >