Автомобилно шоу в Русе в началото на юни

1305
2017

От 2 до 4 юни 2017 г. на паркинга на магазин Метро в Русе ще се проведе автомобилното изложение, организирано от СКАР (Сдружение сервизи за качество в автомобилния ремонт). Изложението вече е традиционно за града и това е петото му издание. Организаторът на събитието, СКАР, е сдружение с председател Цветелина Панталеева, обединяващо автомобилните сервизи в град Русе. Дейността му е насочена към активно подобряване на качеството на сервизните и ремонтни услуги в автомобилния сектор, допринасяне за безопасността на движението и културата на водачите на пътя, както и към подобряване на работната среда в града като цяло.

Събитието на свой ред е уникален автомобилен празник, на който автопроизводители представят нови модели возила и различни технологични иновации в сектора. Освен любими марки автомобили, в изложението вземат участие и други компании, свързани с автомобилния бранш, като автошколи, търговци на сервизно оборудване, резервни части, гуми и масла. Освен да видите изложбените автомобили, ще имате възможност и да тествате някои от тях. Тестови автомобили ще бъдат на разположение на желаещите да изпробват възможностите и екстрите на подбраните возила. За почитателите на високите скорости на две колела ще има и атрактивни мотоциклети, а за професионалисти и търговци – изложбени камиони.

В специално обособена зона ще бъдат разположени специални автомобили от град Русе – състезателни и за офроуд, ретро коли и лодки. Всички участници са шампиони в национални състезания. В специалната зона ще може да наблюдавате и макети на самолетчета, изработени от талантливи деца. За най-малките посетители също са подготвени забавления и подаръци, както и специална програма. Игри и изненади ще има за всички посетители на изложението, без възрастови граници. Събитието се провежда с подкрепата на Община Русе, и е едно от най-добре възприеманите и очаквани събития от русенци.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин