Автомобилно партньорство: Байерн Мюнхен иска BMW вместо Audi


17
сеп.
2018

Футболният клуб на Байерн Мюнхен се опитва да замени досегашния си автомобилен партньор Audi с BMW. В тази връзка вече е подписана декларация за намерения.

Вестник „Bild am Sonntag“ първи информира през уикенда за милионната сделка. Също така BMW ще поеме и 8,33-процентния дял от акциите на автомобилния производител от Инголщадт в акционерното дружество на баварския футболен клуб. Изглежда партньорите вече са подписали декларация за намерения. Стойността на спонсорския договор е в рамките на двуцифрена милионна сума.

Единственият проблем: договорът с Audi изтича през 2025 г.

Както пише „Bild am Sonntag“ Байерн Мюнхен се опитва да уреди трансфера по отношение на автомобилното партньорство колкото се може по-скоро. Говори се дори за 2019 г. Според информацията Ули Хьонес вече не желае Audi за спонсор.

 

Още по темата

Card image cap
Krupp Titan: гигант с две сърца

11
дек.
2017

Звучи като шега, но е истина - звъкът от двигателя на този камион наистина звучи като "кроп-кроп-кроп"... В началото на 50-те години Krupp Titan е не само единственото товарно возило, способно да произнася името си, а и своеобразен еквивалент на представителната лимузина Mercedes 300 "Аденауер" в кръговете на транспортните фирми в следвоенна Германия.

Card image cap
Твърд, шумен и горещ – огненият звяр Lamborghini Centenario

12
окт.
2016

770 к.с., 2,8 секунди от 0 до 100 км/ч, максимална скорост 350 км/ч – така Lamborghini Centenario ще отпразнува 100-годишния рожден ден на основателя на фирмата

Card image cap
Иван Вазов на предния капак

1
ное.
2016

И автомобилният тунинг може да бъде израз на родолюбие – доказва го Passat-ът на патриота Деян Здравков

Card image cap

В последния брой:

Архив >