Автомобилите от филма „Смъртта може да почака“ в благотворителен 007 търг

1108
2022

Автомобилите от последния филм за Джеймс Бонд Defender, Range Rover и Jaguar ще бъдат сред иконите, които се продават на благотворителен търг в чест на 60 години от поредицата Агент 007.

Два Defender-а и един Range Rover Sport SVR ще бъдат представени, пословични със своите каскадьорски сцени на всякакви терени в NoTime To Die. Продажбата на Defender 110 с уникален номер на шаси 007, ще бъде в полза на Британския червен кръст.

Defender 110 V8 BondEdition, създаден от екипа SV Bespoke и вдъхновен от спецификацията на Defender в NoTime To Die, също ще очаква новия си притежател. Само 300 издания на автомобила бяха налични по целия свят и тази версия има уникално лого „60 години Бонд“, гравирано върху капака на таблото. Моделът ще бъде по спецификация на Обединеното кралство и продаден в полза на благотворителната организация Tusk.

Всъдеходът Range Rover Sport SVR също е един от шестте ексклузивни автомобила във филмовата серия, който ще може да бъде закупен с обществено полезна кауза.

Избран от специален екип на NoTime To Die като перфектната кола за преследване, Jaguar XF направи истински фурор в каскадьорските сцени.В кадрите автомобилът е в луда надпревара с Джеймс Бонд (Даниел Крейг) и Мадлин Суон (Леа Сейду) през тесните, криволичещи улици на Матера в Южна Италия.

Ник Колинс, Изпълнителен директор Vehicle Programmes, Jaguar Land Rover, коментира: „Defender, Range Rover и Jaguar бяха в центъра на действията в „Смъртта може да почака“. Всекиавтомобил представлява уникална част от историята на Джеймс Бонд, която сме сигурни, че колекционеритеще искат да притежават и сме щастливи, че можем да подкрепим благотворителни партньори чрез тяхната продажба. С такова голямо търсене на Defender V8 BondEdition, също се надяваме, че тази специална версия с логото на 60 години Bond ще привлече истински ценители.“

Благотворителният търг Sixty Years of James Bondвключва общо 60 ексклузивни експоната. Онлайн продажбата ще бъде отворена за наддаване от 15 септември до Деня на Джеймс Бонд на 5 октомври, представяйки 35 артикула от 25-те филма, сред които плакати, реквизит, костюми, сувенири и други. Автомобилите Defender, Range Rover и Jaguar са сред 25-те експоната, които ще бъдат обявени на търга на живо, който ще се проведе на 28 септември.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин