AUTO BILD България / Автомобилите на Доналд Тръмп

Автомобилите на Доналд Тръмп

45-тият президент на САЩ харесва спортно-луксозни автомобили: ето неговите коли!


10
ное.
2016

Новият президент на САЩ вече е известен. Известно е обаче, че Доналд Тръмп е и голям почитател на автомобилите. В неговия гараж има някои наистина атрактивни модели.

Например Mercedes SLR McLaren от 2003 г. Също така милиаредът притежава и Rolls-Royce Phantom. Освен луксозната лимузина в гаража на Тръмп има и Silver Cloud от 1956 г.

Мистър Президент се интересува и от германско инженерно изкуство: той притежава Mercedes-Maybach S600. Други автомобили, за които се твърди, че са или че са били притежание на Доналд Тръмп: Cadillac Escalade, Lamborghini Diablo от 1997 г. (междувременно продаден), Cadillac Allanté от 1987 (също вече е продаден).

Още по темата

Card image cap
Porsche 911 GTS – едно много скъпо удоволствие!

21
апр.
2017

911 с още по-расов спортен дух се нарича GTS – но за съжаление ще ви струва доста пари. Нашият тест показва: това е добра инвестиция.

Card image cap
VW Phaeton: лукс за малко пари

22
юни
2017

Флагманът на VW е най-дълго произвежданият модел в луксозния клас - над 12 години. Като употребяван автомобил луксзоният "лайнер" от Дрезден се предлага във всички ценови сегменти. Но невинаги евтиният Phaeton е и изгоден

Card image cap

В последния брой:

Архив >