Автомобилите в гаража на Люис Хамилтън


9
окт.
2019

Вижте какво кара световният шампион във Формула 1

Звездата в отбора на Mercedes Люис Хамилтън дава газ до ламарината не само, когато работи. Шампионът от Формула 1 обича бързите автомобили и в личния си живот – ще ви покажем съкровищата от гаража му.

McLaren P1

В Лос Анджелис Хамилтън покара своето Ferrari LaFerrari и  попита почитателите в Instagram: „Кой иска да дойде да се повози?“

Звездата на Mercedes си пада и по мотоциклети – Хамилтън притежава и MV Agusta F4 LH 44 по негов дизайн. Моторът Corsa Corte разполага с 205 к.с., а дизайнът е съвместно дело на Хамилтън и Castiglioni Research Center.

Mercedes AMG GT R

Pagani Zonda 760 LH

В колекцията на Хамилтън има и Mercedes-Maybach S600 – не известно, дали той самият сяда зад волана и се отсавя да бъде возен.

Истинска състезателна легенда е и 427 Shelby Cobra. Тук Люис позира с автомобила в Малибу (Флорида).

В началото на 2015 г. имаше слухове за преминаването на Хамилтън при Ferrari. Британецът не направи изявление, но си купи Ferrari La Ferrari.

През април 2015 Люис попълва автопарка си с McLaren P1.  

В Щатите Хамилтън обича да кара червения си Shelby GT500.

Освен това британецът притежава и Pagani Zonda 760 LH – разбира се съкращението „LH“ представлява неговите инициали. AMG са изтръгнали от 7,3-литровия V-12 мотор 760 к.с., а лакът на колата е виолетов.

Mercedes-Benz пък подаряват на Люис през 2014 г. този Mercedes Benz SLS Black Series. В Instagram Хамилтън е публикувал снимка за феновете си с белия Mercedes SL Black Series.

Още по темата

Card image cap

В последния брой:

Архив >