Новини » Автоматик с два съединителя за новите Renault Traffic и Spaceclass

Автоматик с два съединителя за новите Renault Traffic и Spaceclass

2403
2021

Renault представя напълно новата си гама Trafic за пътнически транспорт с два модела, които отговарят на всички ваши нужди. Новото Renault Trafic се предлага като модел Combi за голям брой пътници или като модел SpaceClass за транспортиране на VIP клиенти. Туристическите компании и специалистите по VIP транспорт ще се насладят на версия Signature, която е оборудвана с кожена тапицерия и бизнес клас интериор. Тя лесно може да бъде превърната в истинска мобилна всекидневна (с място за до 5 души на разположени една срещу друга седалки) с подвижна централна масичка и индивидуални плъзгащи се и въртящи се седалки.

Клиентите, търсещи бягство от рутината, ще открият точно това, от което се нуждаят, във версията Escapade. Проектиран като автомобил за свободното време, седалката тип „пейка“ лесно се трансформира в легло (с дължина до 1,90 м). Подвижната масичка и допълнителното осветление за четене отстрани го правят идеалния спътник за бягство без стрес.

С по-елегантен и изразителен дизайн, предната част на новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass е напълно обновена, за да привлича всички свои клиенти, както частни, така и корпоративни. С-образният full-LED светлинен подпис е с по-модерен дизайн, а новият цвят червен Carmine прави своя дебют.

Интериорът на новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass предлага най-голямото пространство за главата в сегмента от 935 мм. С напълно нов дизайн, интериорът сега съдържа цветен инструментален панел с по-големи циферблати. Бутоните за круиз контрола и ограничителя на скоростта са разположени заедно на волана.

Налични в две дължини, новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass могат да се похвалят с обем на багажника, вариращ от 1 до 6 м³, в зависимост от избраната конфигурация (1 м³ при L1 с 2-ри и 3-ти ред седалки; 6 м³ при L2 без 2-ри и 3-ти ред). С достатъчно място за до девет души без да се прави компромис с багажното пространство, той е точно това, което собствениците на професионални и частни автомобили търсят по отношение на максимална модуларност и комфорт на борда.

Новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass интегрират повече технологии с нов 8-инчов сензорен екран и индукционно зарядно устройство за смартфон. Свързаността е издигната на по-високо ниво с най-новата мултимедийна и навигационна система Renault EASY LINK (съвместима с Android Auto и Apple CarPlay).

За истинско спокойствие новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass са оборудвани с най-новото поколение системи в помощ на шофирането: Адаптивен круиз контрол, авариен спирачен асистент, предупреждение при напускане на лентата на движение и предупреждение при наличие на обект в „сляпата“ точка на автомобила. Друга нова характеристика за безопасност е въздушната възглавница в предната дясна част на автомобила, която е подходяща за двама пътници.

Новото Renault Trafic и новото Renault SpaceClass сега се предлагат с възможност за избор от три двигателя Blue dCi, за да отговорят на всички нужди. Оборудвана с технологията Stop&Start, гамата е в съответствие с най-новите регламенти на стандарта Euro 6D FULL.

Новият двигател Blue dCi 110 се предлага с 6-степенна механична скоростна кутия. За по-високото ниво на оборудване се предлага новият двигател Blue dCi 150 с допълнителна мощност от 5 к.с. в комбинация с 6-степенна механична или 6-степенна автоматична трансмисия EDC (с два съединителя). И накрая, двигателят Blue dCi 170 е наличен с 6-степенна автоматична трансмисия EDC.

Още по темата

Card image cap

В новия брой:

Архив >

Бюлетин

ƒ