АВТЕНТИЧНИЯТ НОВ HARLEY-DAVIDSON ELECTRA GLIDE STANDARD


7
мар.
2019

Задвижван от мускулестия Milwaukee-Eight 107 двигател, новият Electra Glide Standard е олицетворение на автентичните туринг мотоциклети за пътешествия на Harley-Davidson. Създаден за любителите на класическите американски туринги Electra Glide Standard е средство, с което да избягат от градския шум в търсене на красиви гледки, неочаквани истории и запознанство с нови приятели.

Electra Glide Standard е събрал в себе си всички отличителни дизайнерски черти на Harley-Davidson като предния обтекател около фара, многото хромирани елементи, „дисаги“ за багаж, включени в стандартното оборудване и алуминиеви колела. Хромираните детайли са допълнени от полирани капаци на двигателя и елементи в черно, с което е търсен баланс между класическия и модерния дизайн на Harley-Davidson.

За да подпомага ездачите при дългите пътувания Electra Glide Standard разполага стандартно с електронен круиз контрол, задни амортисьори с възможност за настройка, предница с 49 мм амортисьори и Brembo спирачна система с ABS.

В сърцето на Harley-Davidson Electra Glide Standard е последното поколение на двуцилиндровият V-образен Milwaukee-Eight 107 (1745cc) двигател. Той се отличава с повишена мощност и въртящ момент, намален разход на гориво и балансиращ вал, който елиминира 75% от първичните вибрациите при празен ход, четири клапана и две запалителни свещи на цилиндър.

Още по темата

Card image cap
МАКСИМАЛНА АТАКА ЗА PEUGEOT С ЛАНСИРАНЕТО НА PEUGEOT 3008 DKR MAXI

29
юни
2017

• Новият Peugeot 3008DKR Maxi цели да надгради успеха напредшествениците сис победите в рали Дакар. Себастиан Льоб ще пилотира новия автомобил в първото му участие в рали „Пътят на коприната“ следващия месец

Card image cap
Няколко ценни съвета за шофьори на коли с газова уредба

21
дек.
2016

Ако карате на газ през зимата, ето какво е важно да знаете според българската компания за газови системи Reagas.

Card image cap

В последния брой:

Архив >