АББ създава интелигентен футболен стадион за ФК Аустрия (Виена)


2
авг.
2019

Интелигентните сградни технологии и иновативни решения за електроснабдяване и електрообзавеждане превръщат някога традиционната Дженерали Арена на ФК Аустрия (Виена), в модерен пример за свързано, безопасно и енергийно ефективно спортно съоръжение.

Лидерът в иновативните технологии АББ бе избран да трансформира построената през 1925 г., Дженерали Арена, в интелигентно и адаптирано към нуждите на бъдещето място. Спортното съоръжение вече комбинира най-модерните технологии за интелигентни сгради и енергийно ефективно електроразпределение, като в същото време го прави по-интуитивно за управление и съобразено с нуждите на посетителите.

Тези IoT решения са част от портфолиото от дигитални продукти ABB Ability™, чиито обхват се простира от устройства до периферии и облачни услуги, и комбинира задълбочен експертен опит в областта с ненадминати познания в уеб свързаността с цел оптимизиране на оперативната работа и ефективност.

Това е и първият устойчив футболен стадион в Австрия. Той бе преоборудван в сътрудничество с Австрийския Съвет за устойчиво строителство, който подпомогна планирането на дизайна и изпълнението, което включва фотоволтаична система на покрива на северните трибуни.

Още по темата

Card image cap

В нашия годишник:

Архив >

Бюлетин