VW Caddy Tramper: “баничарката“ кемпер с офроуд пакет

VW представя Caddy Tramper с Cross-пакет. „Баничарката“ за къмпинг с дизайнерски елементи а ла SUV ще бъде представена на Caravan Salon 2013 в Дюселдорф

Новини

29.08.2013 | 19:20
    VW Caddy Tramper: “баничарката“ кемпер с офроуд пакет

VW дава офроуд визия на Caddy Tramper. Автомобилът ще отпразнува премиерата си на Caravan Salon в Дюселдорф.

1 / 6

Младите семейства все по-често предпочитали „баничарки“ - това докладва германската организация на производителите на кемпери и каравани CIVD. Volkswagen явно отчита тази тенденция и на Caravan Salon в Дюселдорф в началото на септември ще представи Cross-версия на Caddy Tramper. VW описва автомобила като „изгоден модел за ваканционни пътувания с идеална всекидневна пригодност“. Интериорът осигурявал много място за багаж, а леглото се разпъвало само с няколко движения.

Cross-пакетът, който е достъпен за Caddy Tramper с късо междуосие, включва черни вежди за калниците, 17-цолови алуминиеви джанти, брони и защитни лайстни в цвета на купето, сребристи релси за покрива и защитни (или по-скоро декоративни) елементи за предната и задната част. Caddy Tramper ще може да бъде поръчван с всички двигатели (заедно с тези на алтернативни горива) и трансмисии, достъпни за конвенционалния модел. В Германия базовата версия 1.2 TSI ще бъде продавана за 22 482 евро.

Коментари:

коментирай
 

Autobild е търговска марка на Axel Springer AG. Всички права за България са предоставени на „МС Тийм” ООД. web by: SP Vision Ltd.

 

ЕкипътРекламна тарифаКонтактиУсловия за ползване