Jaguar Land Rover открива академия за шофиране върху лед

В Лапландия феновете на двете марки могат да покарат и исторически модел при зимни условия

Jaguar Land Rover открива първата си aкадемия за шофиране върху лед, която предлага уникално преживяване зад волана и приключенско пътешествие на ръба на Полярния кръг. В тестовата база на компанията за изпитване на автомобили в студено време в Лапландия, Швеция, гостите на aкадемията ще имат възможността да изпитат нещо ново и различно с мощните автомобили Jaguar и Land Rover. С обучение от експерти клиентите могат да изпитат усещането при шофиране на F-Type, F-Pace и Range Rover Sport при минусови температури на издълбани ледени писти върху огромно замръзнало езеро. Предлага се и уникален маршрут с класически автомобили. Гостите могат да изпробват Jaguar MK II, MK VII и XK150, както и Land Rover от сериите I, II и III, без модерни спирачки или система за контрол на сцеплението.

Програмите с три и четири нощувки със стартова цена от 2490 евро включват  настаняване, хранения, трансфери и работа с професионални водачи на автомобили, които да помагат на гостите да развиват своите умения и да имат наистина незабравимо изживяване. Вече се приемат резервации за идния януари. Прочута с планинските си пейзажи и гори, Лапландия е също идеалната база за гости, които желаят да опознаят Полярния кръг, като в близост до академията се предлагат екскурзии със снегомобили и сафари с хъски.

jlriceacademyimage20101604 jlriceacademyimage20101605-resize-1024x576 jlriceacademyimage20101602-resize-1024x683 jlriceacademyimage20101601-resize-1024x682
<
>

Коментари