последно от

Тунинг

BMW M4 получи фиксирано карбоново крило

Яка „електричка“ с нова визия

Брутално раздут GT-R със 794 к.с.

Най-добрите коли и жени от Tuning Show Sofia 2013

Въпреки проливния дъжд посетителите се радваха на шоуто, провело се през уикенда на 29 и 30 юни

1 коментар

Тунинг

02.07.2013 | 18:49
    Най-добрите коли и жени от Tuning Show Sofia 2013

Trabant-ът със силов и външен тунинг на Спортен авто-мото клуб "Струма" спечели наградата за цялостно оформление. Двигателят е 4-цилиндров с турбо.

1 / 28

В уикенда на 29 и 30 юни Международният изложбен център в София отново стана домакин на Софийското тунинг шоу. И докато в първия ден посетителите се наслаждаваха на сравнително хубаво време, то във втория се изсипа проливен дъжд, който обаче не им попречи да гледат дрифта на паркинга. Жалко за публиката, защото нямаше бял пушек от гумите, и добре за пилотите, тъй като спестиха малко каучук по мокрото трасе. Наред с „наточените“ машини имаше и „наточени“ мадами – както традицията го изисква. Една от най-големите атракции всъщност беше съставена не от спойлери, а от дами – това беше т.нар. автомивка по бикини.

Лудите на тема „мощност“ глави жадно очакваха показанията на шаси-динамометъра на „Хеед Ауто“, който измерваше колко потентни са автомобилите. Най-високият резултат, постигнат от BMW M5 F10, беше 512 конски сили. Не всички обаче търсеха много конски сили – някои имаха нужда от много децибели. За съжаление филиалът на организацията ЕММА в България не участваше в организацията – на помощ обаче се притекоха представителите на Ground Zero, които съдействаха за аудиосъстезанието.

Още за Tuning Show Sofia 2013

Последни коментари:

Randy
02.07.2013 | 19:51 часа

Тунинг шоу с някакви селски БМВ-та...

Коментари:

коментирай
 

Autobild е търговска марка на Axel Springer AG. Всички права за България са предоставени на „МС Тийм” ООД. web by: SP Vision Ltd.

 

ЕкипътРекламна тарифаКонтактиУсловия за ползване